Comanda Online sau suna pentru ofertaConsultantii nostrii va stau la dispozitie la numarul de telefon 0752.201.574 Whatsapp 0752.201.574
Contacteaza-ne acum
Jaluzele OrizontaleJaluzelele orizontale de aluminiu, numite si jaluzele venetiene, sunt utile, moderne si asigura intimitatea si cantitatea de lumina mentinand un ascpect elegant si modern al incaperii. Cumpara jaluzele orizontaleJaluzele VerticaleJaluzelele verticale sunt folosite foarte des pentru a inlocui perdelele sau draperiile. Gama de culori pentru jaluzele verticale este foarte vasta si se va asorta cu orice incapere.Cumpara jaluzele verticaleRolete textile cu casetaRoletete textile sunt o modalitate practica si frumoasa de protectie impotriva luminii solare si de pastrare a intimitatii caminului sau a locului de munca.Rolete textile fara casetaRolete textile fara casetaRoletete textile sunt o modalitate practica si frumoasa de protectie impotriva luminii solare si de pastrare a intimitatii caminului sau a locului de munca.Rolete textile fara caseta

Montaj in Bucuresti si Ilfov

Iti oferim montaj profesional in regiunea Bucuresti Ilfov pentru produsele la care se aplica aceasta nevoie. Mai multe detalii in configuratoul produsului.

Produse complet configurabile

Magazinul nostru iti pune la dispozitie o gama variata de calculatoare si configuratoare pentru ca tu sa ai o experienta completa si dedicata de cumparare online.

Accesorii complete

Magazinul nostru iti ofera o multitudine de accesorii din care sa alegi atunci cand ai nevoie ca proiectul tau sa fie complet. Consulta lista de accesorii din magazin.

SUNA la 0752.201.574
venim cu MODELE la tine acasa