Titlu Produs

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Caracteristicile produsului JALUZELE VERTICALE

Produsul jaluzea verticala include: sina de aluminiu, lamelele jaluzelei din material textil, snurul de actionare (rotire si tragere) si o greutate a lamelei in partea de jos prinsa cu un snur.
Sina este realizata din profil de aluminiu extrudat, vopsit in camp electrostatic, de culoare alba. In sina sunt montate sistemele de rotire si tragere.
Lamelele jaluzelei sunt confectionate din material textil cu aspect de matase, metalizate, opace sau semitransparente avand diverse destinatii practice si estetice. Materialul este tratat antistatic si antibacterian. Dimensiunea unei lamele este de 127mm. Avem o gama de peste 150 de culori, tipuri de materiale si texturi diferite.
Actionarea se efectueaza separat pentru rotire (cu ajutorul unui lantisor cu bile) si separat pentru culisare/tragere (cu ajutorul unui snur bicolor textil care are ca terminatie o greutate din pvc). Greutatea din partea de jos asigura verticalitatea jaluzelei.

Pot fi realizate:
– cu deschidere simpla/normala, dreapta sau stanga se trag in lateral pe partea cu actionarea
– opusa (strangere opusa fata de snurul de actionare)
– tip cortina – se impart in doua si se desfac de la centru catre capete
– deschidere cortina invers, se impart in doua si se strang de la capete catre centru.

TIP ACTIONARI JALUZELE

Se pot comanda jaluzele in mai multe culori, combinand intre ele lamelele aceluiasi material.
Aceste jaluzele verticale sunt alegerea ideala pentru birouri, scoli, gradinite, spatii comerciale si locuinte pentru ca vor asigura intimitatea si va vor oferi posibilitatea reglarii cantitatii de lumina.
Jaluzelele verticale se pot monta si in plan inclinat.
Materialele sunt importate direct din Polonia, Taiwan, Italia si Germania.

DIMENSIUNI minime si maxime pentru JALUZEA VERTICALA

Dimensiunile maxime, cu garantie, sunt de 3 m lungime pe 3 m inaltime dintr-o bucata, dar se pot pune doua sine cap in cap pentru a se obtine lungimi mai mari. Dimensiunile minime sunt 15 cm latime pe 15 cm inaltime.

Beneficii JALUZEA VERTICALA

Jaluzelele verticale sunt o modalitate practica si frumoasa de protectie impotriva luminii solare si de pastrare a intimitatii caminului sau a locului de munca.
Ele pot avea un nivel de opacitate mare pentru anumite texturi si nuante.
Sunt usor de montat si masurat, usor de intretinut, rezistente in timp, avand un pret accesibil.
Pot fi actionate diferit, ceea ce asigura o manevrabilitate usoara.

Masuratoare si montaj JALUZELE VERTICALE

Se masoara inaltimea si latime unde se doreste a se monta jaluzeaua, in functie si de modalitatea de fixare ( pe tavan, pe perete sau in golul ferestrei).
Montarea pe tavan este foarte simpla si se realizeaza cu ajutorul clemelor de fixare.
Montarea pe perete implica folosirea consolelor fixe sau reglabile. Consolele fixe au dimensiunea de 10 cm, care realizeaza distantarea jaluzelei fata de perete.
Consola reglabila are rolul de a departa jaluzeaua cu pana la 20 cm fata de perete.
Numarul de console se calculeaza in functie de lungimea sinei dupa formula : lungime sina + 1. Exemplu – daca lungimea sinei are 2 m, vom comanda 2+1 = 3 console.
Daca se comanda produsul fara masuratoare si montaj in pachet se livreaza jaluzeaua completa impreuna cu cleme de prindere + suruburi + dibluri de montaj.
Mentionam ca sunt mai multe cazuri atipice de masuratori de aceea recomandam achizitia produsului cu tot cu masuratoare si montaj.

INTRETINERE jaluzele verticale

Curatarea jaluzelelor verticale se face cu un burete umed fara produse chimice de intretinere.