Compania

Smart Fenster a ales sa prezinte clientilor sai ca si standard solutiile ce imbina eficienta energetica si rezistenta in timp. Cautam si oferim in fiecare zi noutatea in domeniul ferestrelor si accesoriilor acestora la standardele europene. Peste 50% din produse sunt exportate catre tari precum Franta, Germania, Italia, Belgia sau Elvetia.
Experienta adunata in decursul anilor, experienta echipei de vanzari, profesionalismul personalului tehnic si suportul acordat de catre marii furnizori de materie prima au condus la un volum de vanzari de 4 ferestre montate in fiecare ora din zi.

Produsele

Ferestrele din oferta noastra sunt impartite in 3 categorii, bazate pe caracteristicile tehnico-functionale.
Furnizorii de materie prima necesara in productia ferestrelor sunt in cea mai mare parte germani, asigurand o calitate si o robustete in timp ce permit vanzarea catre tarile europene. Toate ferestrele comercializate poarta marcajul ” CE ” pentru a atesta conformitatea cu normele europene in vigoare.
SALAMANDER, REHAU si GEALAN sunt printre furnizorii de profile din care se fac ferestrele, ROTO pentru feroneria necesara fiecarei ferestre si Saint Gobain pentru foile de sticla necesare geamului termopan sau tripan.
Tamplaria si accesoriile acesteia sunt executate respectand cataloagele de productie ale fiecarui furnizor, fapt ce ne permite sa oferim garantie reala a produselor.

Sistemele de umbrire au devenit o necesitate atat din punct de vedere al intimitatii cat prin sustinerea unei temperaturi confortabile in zilele insorite.
Gama de produse se formeaza din rulouri exterioare de aluminiu, rolete textile, jaluzele verticale si orizontale.

Pe segmentul de usi de interior suntem partener exclusiv Porta Doors. Gama de produse comercializate se ridica la peste 200 de modele si culori atat din trendul modern cat si cel retro.

Vanzare

Putem fi gasiti in Bucuresti, unde suntem prezenti cu 1 showroom, agenti de vanzari pe teren, consiliere si ofertare online, consiliere si ofertare corporate si nu in ultimul rand reprezentatii de vanzari pentru Europa.

In fiecare magazin de prezentare veti gasi mostre si cataloage pentru fiecare produs.