Rulouri suprapuse

Vrei să ne auzim pentru mai multe detalii?
Sună-ne pentru oferta la numărul:
0751 100 935

Componente rulouri suprapuse

 • Casetă ruloului este fabricată din PVC extrudat, izolata termic. Ea se montează pe profilul superior al tâmplăriei și apoi, la finalizarea construcție devină ascunsă în peretele acesteia. Caseta este patrata, izolata in interior cu polistiren, cu dimensiunile de 170 sau 210 mm si adancimea de 230 mm. Caseta ruloului se poate tencui pe exterior (pentru aceasta se foloseste un profil „T’ sub tencuiala).
 • Lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica si au 39, 43 sau 52 mm, fiind rezistente la intemperii sila actiunea razelor solare. Ele au grosimea de 8,9 mm.
 • Ghidajele laterale au 60 mm pe 40 mm si sunt din pvc extrudat cu perii. Ele se monteaza pe verticala.
 • Pentru rulourile care au inaltimi peste 2100 mm recomandat este sa fie utilate cu profile de rigidizare a casetei.
 • Capacul de vizitare/interventei al ruloului este la interior si este cu deschidere frontala (in standard) sau orizontala (comanda speciala).
 • Ruloul poate fi construit cu un singur covor de lamele sau cu mai multe covoare in functie de mai multi factori: dimensiunie, daca se doreste partial cu plasa etc.
 • Culoarea acestor rulouri poate fi: alb, maron închis RAL 8019, maron deschis RAL 8014, gri antracit RAL 7016, argintiu precum și imitații de lemn stejar auriu, moorieche-wenghe, nuc sau mahon. Ele pot fi vopsite in orice culoare RAL (termen si pret mai mare).
 • In interiorul casetei, ruloul se strange/coboara pe un ax galvanizat echipat cu inele PVC antizgariere de 40/60mm. Rulmentii sunt metalici oferind o rezistenta foarte buna in ani.
 • Rolurile pot fi actionate manual sau electric. La actionarea electrica avem mai multe optiuni; intrerupator aplicat,intrerupator de doza incastrat, intrerupator cu cheie, telecomanda cu 1-15 canale, telecomanda breloc, receptor cu intrerupator de doza (daca se doreste actionare atat cu telecomanda cat si cu intrerupator), unitate de control centralizat Smart Home – de la distanta.
 • De asemeni rulourile pot fi utilate cu senzori de soare sau vant (sunis IO)actionate/planificate de la distanta.

Beneficii rulouri suprapuse

 • Rulourile suprapuse se integrează perfect în arhitectura construcției, oferind acesteia un aspect elegant și modern; Acest tip de rulouri poate fi utilizat doar în cazul în care construcția a fost prevăzută cu rulouri încă din stadiul de proiect sau dacă se optează pentru schimbarea integrală a golului ferestrelor (tamplarie + rulouri).
 • Datorită designului lor inovator, aceste rulouri exterioare sunt practic invizibile atunci când sunt trase, nealterând în niciun fel aspectul fațadei construcției.
 • Ele contribuie la controlul temperaturii din interior pe timp de vară, nepermițând razelor de soare să supraîncălzească încăperea. Astfel, chiar și în timpul zilelor caniculare, datorită lor, te poți bucura de un mediu plăcut din punct de vedere al temperaturii.
 • Pe timp de iarnă, deoarece contribuie la izolarea ferestrelor, vei plăti mai puțin la încălzirea casei. Ele sunt compuse din lamele care au inserții de spumă poliuretanică, cu o densitate mare, si opresc din frig incat acesta va patrunde în interior mai putin.
 • Pentru persoanele care preferă o locuință cât mai liniștită sau care locuiesc în zone poluate fonic, aceste rulouri sunt o investiție profitabilă deoarece reduc zgomotul perceput în interior cu pana la 10 Db.
 • Rulourile sunt rezistente la uzură și au o durată de viață mare, astfel încât te poți bucura timp îndelungat de beneficiile pe care ți le oferă. Covorul lor de lamele este fixat în lateral prin două ghidaje, care le țin fixe, asemenea unor șine, rezistente la coroziune

Corespondenta intre inaltimea casetei si inaltimea maxima a ruloului:

 • Casetele acestui tip de rulouri exterioare pot avea doua dimensiuni 170×230 (inaltime)mm sau 210×230 (inaltime) mm, motiv pentru care se adaptează perfect dimensiunilor ferestrelor sau ușilor la care sunt montate. Lățimea/adancimea fiecărei casete este de 230 mm, iar înălțimile pot fi de 170 mm sau 210 mm
 • Un rulou cu un singur covor de lamele poate avea o lățime maximă de 2300 mm (recomandare pentru a beneficia de un produs sigur in zeci de ani); Pentru dimensiuni mai mari va stam la dispozitie telefonic/email cu alte variante.

Măsurători și montaje rulouri suprapuse

 • Latimea unui rulou se stabilește măsurând pe orizontală dimensiunile exterioare ale tâmplăriei (in cazul in care se monteaza in golul zidului – deasupra tamplariei).
 • Înălțimea maximă a tâmplăriei se determină în funcție de dimensiunea pe verticală a golului de tâmplăriei și de înălțimea casetei ruloului după următoarea formulă: H tâmplărie = H gol – H casetă. Se foloseste acest tip de calcul pentru ca sunt doar 2 dimensiuni de caseta, in schimb tamplaria se poate executa pe orice dimensiune.
Contactează-ne

Solicită ofertă

Solicită acum o ofertă de preț din partea unui specialist SmartFenster. Obține fară efort și fară obligații prețul exact pentru cele mai durabile jaluzele.
Contactează-ne
Vezi Locația

Vizitează showroom-ul

Vizitează-ne în showroom pentru a studia împreună variantele și materialele disponibile. Consultanții noștri de vânzări te vor ajuta să faci cea mai bună alegere pentru casa ta.
Vezi Locația