Rulouri exterioare

Rulouri exterioare – soluția optimă pentru persoanele care își doresc o locuință sau un spațiu de lucru confortabile.

Ele contribuie la controlul temperaturii din interior pe timp de vară, nepermițând razelor de soare să supraîncălzească încăperea. Astfel, chiar și în timpul zilelor caniculare, datorită lor, te poți bucura de un mediu plăcut din punct de vedere al temperaturii.

Pe timp de iarnă, deoarece contribuie la izolarea ferestrelor, vei plăti mai puțin la încălzirea casei. Ele sunt compuse din lamele care au inserții de spumă poliuretanică, cu o densitate mare si opresc din frig incat va patrunde în interior cat mai putin.

Pentru persoanele care preferă o locuință cât mai liniștită sau care locuiesc în zone poluate fonic, aceste jaluzele exterioare sunt o investiție profitabilă deoarece reduc zgomotul perceput în interior cu pana la 10 Db.

Aceste rulouri exterioare sunt rezistente la uzură și au o durată de viață mare, astfel încât te poți bucura timp îndelungat de beneficiile pe care ți le oferă.

Beneficii rulouri exterioare

Economie de energie – facturi reduse vara-iarna. Rulourile actioneaza ca o bariera in calea schimbului de energie intre fereasta si exterior. Iarna impiedica pierderile de caldura din interior iar vara patrunderea caldurii din exterior. Aceste beneficii se transpun in economii la facturile de gaze si de aer conditionat vara.

Protectie impotriva razelor UV ale soarelui. Mobila, covoarele, draperiile si obiectele de décor din casa vor fi protejate de actiunea directa a razelor solare impiedicand decolorarea si formarea efectului de sera, pastreaza racoarea pe timp de vara

Izolare fonica. In zonele aglomerate, cu mult zgomot asigura linistea si intimitatea necesara unui somn linistit. Rulourile in functie de caracteristi/tip produs pot diminua cu pana la 10 dB zgomotul din locuinta.

Protejeaza tamplaria sau spatiile inchise de actiunea fenomenelor neplacute ale naturii: ploaie, ninsoare, grindina sau vant.

Protectie/scut impotriva privilor indiscrete din exterior, contribuie la mentinerea intimitatii familiei, spatiului de locuit.

Pot fi echipate cu sisteme de blocare sau lamele antiefractie pentru protejarea integritatii ferestrelor, usilor, bunurilor sau a spatiilor interioare.

DE CE SA ALEGEM PRODUSELE SMART FENSTER

  • Produse adaptate proiectului clientului, realizate la comanda conform nevoilor, preferintelor functionale si estetice ale casei.
  • Produsele sunt executate cu materiale de la furnizori de incredere care au experienta in domeniu de zeci de ani.
  • Suntem o firma cu oameni dedicati activitatii noastre, ne simtim bine sa facem si sa oferim zi de zi produse de calitate, orientate catre satisfacerea nevoilor/dorintelor clientilor.
  • Te vei bucura de utilizarea produselor pentru multi ani, deoarece respectam cu strictete normele referitoare la proiectarea si realizarea produselor noastre.
  • Aveti un consultant de vanzari de la inceputul colaborari pana la finalizarea montajului, personal cu experienta de minim 7 ani in domeniu.
  • Detaliile fac diferenta de cele mai multe ori, de aceea produsele noastre sunt executate conform normele europene in domeniu, fiind exigenti in respectarea calitatii si conformitatii executiei.

Știai că…

  • Stiati ca? Alegerea lamelelor se face in functie de ghidaje si zonele de vant? Dimensiunea maxima a lamelelor poate varia foarte mult, de aceea rulourile nu se monteaza intr-un gol fara sa aiba tamplarie, deoarece se pot deteriora.
  • Stiati ca? Pentru a functiona corect un rulou trebuie ca ghidajele (inaltimile) sa fie prinse foarte bine, paralele cu suprafata pe care s-au montat si perpendicular pe caseta.
Contactează-ne

Solicită ofertă

Solicită acum o ofertă de preț din partea unui specialist SmartFenster. Obține fară efort și fară obligații prețul exact pentru cele mai durabile jaluzele.
Contactează-ne
Vezi Locația

Vizitează showroom-ul

Vizitează-ne în showroom pentru a studia împreună variantele și materialele disponibile. Consultanții noștri de vânzări te vor ajuta să faci cea mai bună alegere pentru casa ta.
Vezi Locația