Uși de garaj secționale

Ușile de garaj sectionale fabricate din panouri tip sandwich reprezintă o alegere excelentă pentru clienți, oferind o serie de beneficii semnificative:

Izolație Termică: Datorită structurii lor cu perete dublu și tehnologiei avansate de izolare termică, ușile de garaj din panouri tip sandwich mențin temperatura interioară constantă. Aceasta înseamnă că veți putea beneficia de un mediu mai confortabil în interior, indiferent de condițiile meteo exterioare.

Izolație fonică de Calitate: Panourile duble și tehnologia de izolare termică nu numai că păstrează temperaturile constante, ci și reduc considerabil zgomotele exterioare, oferindu-vă un mediu mai liniștit și mai privat în interiorul garajului.

Aspect Estetic Atractiv: Ușile de garaj fabricate din panouri tip sandwich sunt disponibile într-o varietate de modele, texturi și culori. Aceasta vă oferă posibilitatea de a alege o estetică care să se potrivească cu designul casei dvs. și să contribuie la îmbunătățirea aspectului general al proprietății.

Durabilitate și Protecție: : Panourile tratate cu strat de bază otel și vopsite in camp electrostatic sunt concepute pentru a rezista în timp și pentru a preveni apariția ruginii. Acest lucru înseamnă că ușile de garaj vor avea o durată de viață lungă, necesitând mai puține reparații și înlocuiri.

Imbinări Invizibile: Designul cu lamele de aceeași înălțime și casete împărțite uniform face ca îmbinările dintre panouri să devină practic invizibile atunci când ușa de garaj este închisă. Acest lucru contribuie la un aspect curat și neted.

Economii de Energie: Prin păstrarea căldurii în interior în sezonul rece și respingerea căldurii exterioare în sezonul cald, ușile din panouri tip sandwich contribuie la reducerea consumului de energie necesar pentru încălzire sau răcire. Acest lucru se traduce în facturi de energie mai mici și un impact mai mic asupra mediului înconjurător.

Uși de garaj secționale

Investiția în uși de garaj realizate din panouri tip sandwich aduce numeroase beneficii pentru clienți, de la confort termic și economii de energie până la protecție durabilă, estetică atrăgătoare si o eficientizare a spatiului interior – exterior al garajului.

Componente uși de garaj secționale

 • Usile de garaj sectionale sunt realizate din panouri sandwich format din doua foi de otel de 0,5 mm (vopsite in camp electrostatic) umplute  sub presiune cu spuma poliuretanica. Grosimea panourilor este de 42 mm, inaltimea de 470 sau  490mm. Usile au sistem de protectie impotriva prinderii degetelor „nas” asimetric cu cheder.

 • Usile sunt dotate standard cu sistem de protectie impotriva ruperii arcului si sufelor. Rolele de culisare sunt din teflon asigurand o functionare usoara. Coeficientul de izolare termica este cuprins intre 0.49 si 0.65 W/m2K.

 • Usile de garaj sectionale pot fi actionate manual cu ajutorul unui maner, sistemul de  arcuri manual cu torsiune  preia greutatea sistemul.  A doua varianta de actionare (recomandata pentru usi mari) este cea electrica cu motor si telecomanda.  Motorul are un sistem de protectie la intalnirea obstacolelor, usa se opreste si se ridica 20 cm pentru a permite inlaturarea obstacolelor. Motorul este prevazut cu sistem de deblocare in eventualitatea unei pene de curent.

Beneficii uși de garaj secționale:

 • Usile de garaj sectionale au o durata de viata foarte mare fiind confectionate din materiale care confera o structura usoara si implicit fiabilitate in zeci de ani.

 • Asigura o rezistenta foarte buna in fata intemperiilor sau a accidentelor care pot interveni (fiind confectionate din metale solide si de calitate – panouri tip sandwich).

 • Usile de garaj sectionale realizeaza o termoizolatie superioara altor sisteme, garantata prin folosirea materialelor (otel si spuma de poliuretan care umple fiecare panou). Fiind etanse impiedica patrunderea apei si a prafului.

 • Usile de garaj sectionale sunt dotate cu sisteme de siguranta care previn accidentarea persoanelor si detectarea obstacolelor care ar putea impiedica inchiderea corecta a usilor.

 • Usile de garaj sectionale folosesc spatiul disponibil cat mai eficient deschizandu-se vertical si merg paralel cu suprafata tavanului. In acest fel se economiseste spatiul atat in interior cat si in exteriorul garajului.

 • Usile de garaj sectionale pot fi realizate intr-o gama variata de culori si texturi care pot fi integrate in exigentele casei, dorintei fiecaruia.

Masuratori si montaje usa de garaj sectionala

 • Recomandam realizarea acestor servicii cu echipa noastra deoarece sunt mai multe caracteristici de luat in calcul pentru a putea realiza corect servicii.
 • Pentru o oferta estimativa sunt necesare latimea si inaltimea golului impreuna cu fotografii din interiorul garajului, aceste informati le puteti trimite catre noi pe email sau whatsapp.

Întreținere uși de garaj secționale

 • Este recomandat sa supravegheati copii in timpul folosirii usi de garaj si sa nu le permite acestora sa le actioneze (se poate bloca motorul daca se actioneaza din/in joaca cateva minute). Usile pot fi prevazute cu fotocelule care detecteaza obstacole, dar indicat sa fim precauti si copii sa nu fie lasati in preajma lor cand se inchid/deschid.

 • Nu este recomandat sa sprijiniti obiecte de usa de garaj, sina de culisare sau de orice componenta. Altfel exista riscul sa obsturtionati actionarea lor optima.

 • Motorul nu trebuie sa intre in contact cu apa sau orice alt lichid, ce aceea nu trebuie spalata cu furtunul, curatarea se efectueaza lunar cu o laveta si solutia neutra de detergent sau apa si sapun. Partile vitrate se curata cu ajutorul unei lavete si a unei solutii de geam pentru a evita zgarierea lor.

Usile de garaj sectionale sunt solutia ideala pentru garajele izolate termic.

Contactează-ne

Solicită ofertă

Solicită acum o ofertă de preț din partea unui specialist SmartFenster. Obține fară efort și fară obligații prețul exact pentru cele mai durabile jaluzele.
Contactează-ne
Vezi Locația

Vizitează showroom-ul

Vizitează-ne în showroom pentru a studia împreună variantele și materialele disponibile. Consultanții noștri de vânzări te vor ajuta să faci cea mai bună alegere pentru casa ta.
Vezi Locația