Uși garaj elegante, pe gustul tău

Tendințele în materie de amenajare interioară și exterioară ne încujarează să explorăm diverse stiluri, combinații de culori și texturi, dar și diverse produse care ne fac viața mai plăcută. Prin simplitatea ei, o ușa garaj poate aduce un plus de valoare casei tale, în timp ce îți asigură protecție asupra bunurilor din interior.

Scopul nostru este să satisfacem orice gusturi și nevoi, astfel că ușile de garaj pe care le fabricăm sunt personalizate pe fiecare proiect în parte. Investim în noutate și diversitate și transpunem aceste aspecte în toate produsele pe care le oferim.

Modernism și eficiență la cote maxime

O ușa garaj nu este o simplă despărțire între mediul exterior și cel interior, ci este și un element al design-ului întregii case care permite modernizare și îmbunătățire. Nu trebuie să îți faci griji că mașina ta sau alte obiecte personale din garaj se pot deteriora sau fura, deoarece ușile noastre ascund perfect interiorul. Mai mult decât atât, o ușa garaj rulou are puterea de a:

 • Utiliza eficient spațiul în care este montată
 • Menține o temperatură optimă în interiorul garajului
 • Armoniza întregul design al casei

Ce beneficii îți oferă o ușă garaj rulou?

Securitate crescută

Aceste uși de garaj permit montarea unor sisteme avansate de închidere și blocare, pentru a evita intrările prin efracție. În acest mod, atât automobilele, cât și alte bunuri depozitate vor fi protejate riguros.

Izolare termică și fonică

Datorită materialelor de calitate din care sunt fabricate și a tehnologiilor profesionale, ușile noastre au capacitatea de a evita transferul de căldură sau frig pentru confort sporit. De asemenea, pot bloca gălăgia din zonele foarte zgomotoase.

Rezistență în timp

Opțiunile noastre de uși garaj sunt fabricate în așa fel încât să își mențină atât aspectul, cât și funcționalitatea pentru cât mai mult timp. Astfel, sunt rezistente la impactul precipitațiilor, vânturilor puternice sau razelor solare.

Aspect estetic

Liniile precise, culorile moderne și texturile variate fac din aceste uși garaj opțiunea ideală pentru orice casă. Pot fi integrate foarte ușor în orice design și oferă un plus de valoare esteticii garajului, dar și întregii proprietăți.

Flexibilitate

Aceste uși de garaj tip rulou sunt o opțiune foarte practică și permit închiderea și deschiderea lor prin mai multe modalități. Astfel, pot fi acționate cu ajutorul unei telecomenzi pentru un confort sporit sau manual, printr-o manivelă.

Intimitate sporită

Capacitatea ușilor noastre de garaj de a asigura intimitatea este foarte mare, iar tu te poți bucura în liniște și siguranță de confortul casei tale. Astfel, nu trebuie să te mai îngrijoreze privirile curioase și nedorite.

Uși de garaj tip rulou

Componente uși de garaj tip rulou

 • Casetă care se poate monta atât în interiorul, cât și în exteriorul garajului, având dimensiunile de 205/250 mm și grosimea de 0.95 mm pentru uși garaj cu lamela de 55 mm și 300/350 mm, grosimea de 0.95 mm pentru ușile de garaj cu lamele de 77mm.
 • Capacele laterale sunt din antimoniu (rezistență sporită anticoroziune) și au dimensiunea de 205/250 mm pentru uși de garaj cu lamela de 55 mm și 300/350 mm pentru cele cu lamela de 77mm.
 • Ghidajele laterale ale covorului de lamele, lamelele covorului și caseta rulourilor pot avea toate aceeași culoare. Se poate alege dintre: alb, gri antracit RAL 7016, argintiu, maron închis RAL 8019, maron deschis RAL 8014 și imitații de lemn: nuc sau stejar auriu. Contracost, se poate opta pentru orice altă culoare RAL;
 • Lamelele pentru o ușa garaj de 55 si 77 mm sunt din aluminiu cu spumă poliuretanică și au grosimea de 14 mm (lamele de 55mm) sau 18.5 mm (in cazul lamelelor de 77mm).
 • Lamelele de 55 mm au greutatea de 3,4 kg/mp si 6kg/mp pentru lamelele de 77mm
 • Ghidajele pentru ușile de garaj cu lamele de 55 mm sunt de aluminiu (se montează pe verticală pe înălțimi), au perii sertizate și lățimea/adâncimea de 66/27 mm pentru caseta de 205 mm, 75/27 mm pentru caseta de 250mm. Ghidajele pentru o ușă garaj cu lamele de 77 mm au dimensiunea de 90/35 mm (lățime/adâncime). Aceste dimensiuni oferă o rigidizare foarte bună a ușilor de garaj.
 • În interiorul casetei, ruloul se strânge, coboară pe un ax galvanizat echipat cu inele PVC antizgâriere de 60 mm pentru lamele de 55mm și 70 mm pentru lamele de 77mm, Rulmenții sunt din metal și au o rezistență foarte bună în ani.
 • Sistemul de acționare poate fi:
  a) manual cu reductor și manivelă: potrivit pentru uși de garaj de dimensiuni mici, unde se montează un covor de lamele a cărui greutate nu depășește 25 kg
  b) manual cu arc pretensionat: potrivit pentru uși garaj, cu un covor de lamele cu o greutate medie, de maxim 80 kg, care necesită o forță de acționare mai mare;
  c) automat cu motor electric potrivit pentru ușile de orice dimensiuni, al căror covor de lamele nu depășește 200 kg. Acționarea poate fi realizată cu motor și întrerupător sau motor cu telecomenzi. Deschiderea și închiderea ușii se face cu telecomandă pentru a asigura un confort sporit în utilizare. În caz de pană de curent, o ușă garaj poate funcționa manual cu ajutorul unei manivele. Această manivelă poate fi montată atât la interior, cât și la exterior atunci când există altă intrare alternativă. Aceste uși de garaj tip rulou pot fi prevăzute și cu fotocelule pentru o mai bună siguranță în folosire.

Beneficii uși de garaj tip rulou

 • Se pot instala chiar și în locuințele cu spațiu limitat. Datorită faptului că se deschid prin roluirea compactă a covorului de lamele în caseta superioară și nu prin balans în sus sau glisare sub tavan, ele previn orice risc de deteriorare al automobilelor care trec pe sub ele și permit o utilizare optimă a spațiului;
 • Aceste uși pot fi utilizate chiar și atunci când înălțimea garajului atinge limita superioară. Spre deosebire de ușile de garaj batante în sus sau secționate care au nevoie de minim 500 mm în partea superioară a garajului, acestea pot fi montate și în garaje mai joase deoarece retragerea covorului se face în mod compact;
 • Sunt niște uși de garaj de cea mai bună calitate, deoarece se realizează individual, fiind perfect adaptate particularităților fiecărui tip de construcție în parte; 
 • Beneficiarii pot opta pentru diferite funcții care se ofere mai multă personalitate ușilor lor de garaj. Opțional, poți face ca ușile să se oprească în mod automat când identifică un obstacol, prevenind astfel eventualele situații în care ar putea lovi un automobil și devenind mai sigure;
 • Gama de culori disponibila este foarte diversă, de la cele de stoc: alb, gri antracit (Ral 7016), maron închis (ral 8019), maron deschis (ral 8014).

Dotări opționale uși de garaj tip rulou

 

 • Acționare manuală de siguranță pentru ușile dotate cu motor electric.
 • Senzori cu infraroșu.
 • Bec de semnalizare.
 • WI-FI bridge.
 • Telecomanda breloc.
 • Întrerupător cu fir.

De asemenea, ușile de garaj pot fi utilate cu senzori de soare sau vânt (Sunis IO), sisteme care pot fi acționate / planificate de la distanță.

Întreținere uși de garaj tip rulou

 • Înainte de a utiliza ușa de garaj, asigurați-vă ca acesta nu interacționează cu alte obiecte care pot provoca rănirea persoanelor din jur sau pot duce la deteriorarea acesteia. Opțional puteți utila ușa de garaj cu acționare electrica Somfy care are protecție la obstacole – se oprește până îndepărtați obiectul din calea ruloului.
 • În cazul dotării cu motor, timpul de funcționare neîntreruptă (din greșeală, joacă) nu trebuie să depășească 4 minute pentru că determină supraîncălzirea. Motorul se va opri și va putea fi reutilizat peste minim 40 de minute.
 • Se recomandă alimentarea cu curent electric a ușilor de garaj, cabluri, racorduri doar izolate electric. De asemenea, instalarea și proba se face de către echipa noastră dar conectarea finala este recomandat a se efectua de către un electrician autorizat.
 • Întreținerea se realizează prin ștergerea cu o lavetă moale. Dacă se stropește cu noroi sau pământ, se curăță cu o laveta umezita într-o soluție de apă cu săpun sau un detergent care sa nu fie pe baza de cloruri. Este interzisa spălarea ușii de garaj cu furtun cu jet de apa, deoarece poate scurtcircuita motorul.

Smart Fenster se ocupă de garajul tău

Siguranța și funcționalitatea sunt foarte importante pentru noi, de aceea fiecare proiect pe care îl preluăm este tratat cu maximă seriozitate. Indiferent de modelul de usa garaj rulou solicitat de client, utilizăm materiale rezistente care provin din surse de calitate.

Ușile de garaj nu sunt doar soluții de protecție a automobilelor, ci pot oferi posibilitatea de a contura un design modern al proprietății. Acest lucru este posibil datorită varietății de culori și texturi disponibile.

Dacă îți dorești usi de garaj tip rulou durabile și elegante, nu ezita să apelezi la Smart Fenster. La noi, vei găsi oameni entuziaști care iubesc munca pe care o fac și se dedică fiecărui client pentru a oferi cele mai bune soluții.

Recomandări – corespondența între lamele și dimensiuni

Contactează-ne

Solicită ofertă

Solicită acum o ofertă de preț din partea unui specialist SmartFenster. Obține fară efort și fară obligații prețul exact pentru cele mai durabile jaluzele.
Contactează-ne
Vezi Locația

Vizitează showroom-ul

Vizitează-ne în showroom pentru a studia împreună variantele și materialele disponibile. Consultanții noștri de vânzări te vor ajuta să faci cea mai bună alegere pentru casa ta.
Vezi Locația