Uși de garaj

Ușile de garaj sunt niște sisteme de protectie cu o serie largă de beneficii pentru utilizatori.

Ele oferă siguranță pentru automobilele din garaj, protecție împotriva intemperiilor, izolare termică și fonică, un aspect mai plăcut construcției, asigura un plus de valoare dar și o soluție confortabilă și comodă pentru închiderea garajului.

Ușile de garaj sunt echipate cu sisteme de închidere și securitate avansate care blochează accesul persoanelor străine.

Usile de garaj blochează și zgomotul provenit din exterior asigurând o usoara izolare fonică mai ales în zonele foarte zgomotoase.

De asemenea, izolează garajul împotriva precipitațiilor și vântului care ar putea deteriora automobilele din interior.

Realizate pe comandă, pe dimensiunea beneficiarului, acestea se potrivesc perfect cu caracteristicile construcției unde se montează, crescând valoarea de piață a garajului dar și a întregii proprietăți.

Usile de garaj electrice reprezintă cea mai practică metodă de închidere a unui garaj, întrucât pot fi acționate cu ușurință de proprietari, fără ca aceștia să fie nevoiți să iasă din vehicul.

Uși de garaj tip rulou

Recomandări – corespondența între lamele și dimensiuni

Contactează-ne

Solicită ofertă

Solicită acum o ofertă de preț din partea unui specialist SmartFenster. Obține fară efort și fară obligații prețul exact pentru cele mai durabile jaluzele.
Contactează-ne
Vezi Locația

Vizitează showroom-ul

Vizitează-ne în showroom pentru a studia împreună variantele și materialele disponibile. Consultanții noștri de vânzări te vor ajuta să faci cea mai bună alegere pentru casa ta.
Vezi Locația