Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale din aluminiu reprezintă un accesoriu foarte practic pentru orice încăpere, indiferent de destinația sa. Ele sunt foarte versatile și conferă interiorului un aer chic. Datorită materialului din care sunt confecționate, aluminiu, ele sunt cea mai potrivită soluție de a bloca pătrunderea razelor de soare în interior pentru încăperi cu umiditate crescută precum băile și bucătăriile.

Lamelele în plan orizontal pot fi acționate în așa fel încât nivelul de intimitate al unei încăperi crește, fără a fi privată de lumina naturală. Datorită proprietăților aluminiului, aceste jaluzele orizontale își pot păstra aspectul intact pentru o perioadă îndelungată.

IMPORTANT – dacă doriți cost de măsurătoare la locație – suplimentar 200 lei!

Jaluzele orizontale elegante si eficiente
 • Jaluzele orizontale elegante si eficiente

Calculator pret

Latime (cm)

Inaltime (cm)

Material


IMPORTANT – dacă doriți cost de măsurătoare la locație – suplimentar 200 lei!
Pentru o masuratoare corecta asigura-te ca ai verificat instructiunile de masurare din partea de jos a paginii!

Vrei să ne auzim pentru mai multe detalii?
Sună-ne pentru oferta la numărul:
0751 100 935

Componente jaluzele orizontale

 

Jaluzelele orizontale din aluminiu sunt prevazute cu o bara superioara care are inaltimea de 16 sau 25 mm in functie de model, adancimea de 22 mm si lamelele de 16 sau 25 mm confectionate din aluminiu.

Beneficii jaluzele orizontale

 • Jaluzelele orizontale sunt foarte practice, frumoase, oferind o protecție eficientă împotriva razelor de soare, dar în același timp aducând și un plus de eleganță căminului;
 • Nivelul lor de opacitate diferă în funcție de: modalitatea de acționare, modul de montare și caracteristicile modelului ales;
 • Acest tip de jaluzele este foarte ușor de montat, dar și de măsurat si întreținut, iar rezistența sa în timp face ca raportul calitate / preț să fie extrem de favorabil;
 • Pentru spațiile cu umiditate mare ca de exemplu băile sau bucătăriile jaluzelele orizontale sunt alegerea perfectă, datorită faptului că sunt confecționate din aluminiu și astfel nu se deteriorează în timp din cauza condițiilor de mediu;
 • În comparație cu jaluzelele orizontale din plastic, mai ieftine, cele de aluminiu au o fiabilitate mai ridicată, de zeci de ani, și nu sunt afectate de uzura termică.

Măsurători și montaje jaluzele orizontale

 • Există două modalități în care se pot monta jaluzelele orizontale:
 1. Încadrate între baghetele de sticlă: Pentru acestea se măsoară dimensiunea fixă între baghetele sticlei din care se scade 1 mm atât pe lățime cât și pe lungime. Dacă fereastra are deschidere, se recomandă prinderea în partea de jos cu un kit anti balans pentru a împiedica jaluzeaua să se miște în momentul deschiderii ferestrei. Important de reținut este faptul că sistemele de prindere în partea de jos nu se mai pot monta ulterior. ATENTIE! Pentru montarea acestui tip de jaluzea este necesar ca adâncimea baghetei de sticlă de fie de minim 15 mm.
 2. Aplicate pe bagheta tâmplăriei: Pentru acestea se măsoară de preferat cota baghetei care susține sticla, atât în lățime cât și în lungime, acestea fiind cota finală de execuție.
  Dacă se dorește un produs cu o dimensiune mai mare, se măsoară exact lățimea locului unde intentionam montarea jaluzelei orizontale din aluminiu. În această situație jaluzelele se vor prinde cu șuruburi în tâmplărie și se pot monta doar pe ferestrele fixe. În cazul ferestrelor cu deschidere nu se poate opta pentru această variantă deoarece jaluzeaua va împiedica deschiderea părților mobile.
 • Dimensiunile minime de execuție ale jaluzelelor orizontale de aluminiu sunt de 15 cm lățime și 10 cm  înălțime, iar cele maxime de 200 cm lățime și 250 cm înălțime;
 • Acționarea, respectiv poziția șnurului de tragere: se recomandă a se poziționa pe aceeași parte unde sunt montate și balamalele tâmplăriei în cazul ferestrelor, usilor cu deschidere;
 • Persoanele care comandă jaluzeaua fără măsurători și montaj o vor primi completă, împreună cu șuruburile de montaj. Menționăm că există mai multe cazuri de măsurători atipice  pentru acestea, în vederea obținerii celor mai bune rezultate, recomandăm ca produsul să se achiziționeze cu tot cu măsurători și montaj.

Întreținere jaluzele orizontale

 • Întreținerea jaluzelelor orizontale se face doar cu un burete umed și nu este necesară utilizarea produselor chimice de curățare;
 • Acest tip de jaluzele este singurul care permite declipsarea și spălarea în cadă.

Completează decorul cu jaluzele orizontale

Casa ta e locul unde trebuie să predomine relaxarea și starea de bine. Un decor plin de prospețime și confort poate fi acompaniat de niște jaluzele aluminiu moderne, în cromatici deosebite.

Explorează-ți creativitatea, dar și varietatea de modele, culori și texturi pentru a alege o jaluzea care să definească design-ul interior. Înviorează locuința, oferă-i un aer rafinat și personalizeaz-o după bunul tău gust.

Noi îți punem la dispoziție jaluzele orizontale de calitate, rezistențe și elegante, care se pot adapta perfect în orice stil. 

 

Jaluzele orizontale elegante si eficiente

De ce să optezi pentru jaluzele aluminiu interior

Economie de energie

Odată ce spațiile dintre lamele sunt acoperite, o jaluzea orizontala are puterea de a regla temperatura dintr-o încăpere. Astfel, păstrează răcoarea pe timpul verii, iar iarna nu te confrunți cu pierderi de căldură.

Protecție împotriva razelor UV

Toate piesele de mobilier și articolele textile sunt protejate de efectele nocive ale expunerii la razele UV. Astfel, aceste jaluzele orizontale sunt o alegere optimă ce nu permite deteriorarea în timp a materialelor.

Intimitate și siguranță

Datorită posibilității de a regla orientarea lamelelor, poți să sporești intimitatea din interiorul locuinței, fără să blochezi complet lumina naturală. Opțiunile de jaluzele orizontale aluminiu oprește privirile indiscrete și sporește siguranța.

Rezistență în timp

Acest tip de jaluzele aluminiu se remarcă prin rezistență pe termen lung, datorită proprietăților aluminiului. Indiferent de condițiile de mediu, jaluzelele își vor păstra neschimbat aspectul estetic.

Contactează-ne

Solicită ofertă

Solicită acum o ofertă de preț din partea unui specialist SmartFenster. Obține fară efort și fară obligații prețul exact pentru cele mai durabile jaluzele.
Contactează-ne
Vezi Locația

Vizitează showroom-ul

Vizitează-ne în showroom pentru a studia împreună variantele și materialele disponibile. Consultanții noștri de vânzări te vor ajuta să faci cea mai bună alegere pentru casa ta.
Vezi Locația