Rulouri exterioare cu casetă tencuibilă

Vrei să ne auzim pentru mai multe detalii?
Sună-ne pentru oferta la numărul:
0751 100 935

Componente rulouri exterioare cu casetă tencuibilă

 • Casetă din aluminiu tencuibila la 90 de grade este prevăzută cu un capac exterior care permite vizitarea sistemului de acționare, semitransparent, cu bandă LED încorporată; Caseta poate avea dimensiunile 137,165 si 180 mm si grosimea de 0.85 mm.
 • Capacele laterale sunt din antimoniu natur si au dimensiunile de 137/165/180 mm – ofera o rezistenta foarte buna in timp, anticoroziune.
 • Lamelele sunt din aluminiu cu spuma poliuretana de 39mm, grosimea de 8.8 mm
 • Avem disponibilă următoarea gamă de culori la rulouri tencuibile: alb, maron închis RAL 8019, maron deschis RAL 8014, gri antracit RAL 7016 sau argintiu precum și stejar auriu, moorieche-wenghe, nuc sau mahon prin înfoliere.
 • Ghidajele de aluminiu cu perii sertizate au latimea de 53 mm pe 22 mm, ele se monteaza pe verticala pe cele doua inaltimi.
 • In interiorul casetei, ruloul se strange, coboara pe un ax galvanizat echipat cu inele PVC antizgariere de 40/60 mm. Rulmentii sunt metalizi oferind o rezistenta foarte buna.

Beneficii rulouri exterioare cu casetă tencuibilă

 • În mod similar cu rulourile suprapuse, și rulourile tencuibile se pot folosi doar pentru construcțiile la care încă din faza de proiect s-a stabilit utilizarea rulourilor TENCUIBILE sau în cazul în care se schimbă integral tâmplăria deoarece casetele lor sunt încorporate în peretele construcției. Din punct de vedere estetic, acest lucru reprezintă un avantaj deoarece rulourile se vor integra perfect în arhitectura clădirii.
 • Dintre toate tipurile de rulouri, rulourile tencuibile sunt prevăzute cu cel mai performant sistem de izolare împotriva razelor de soare, sunetului sau frigului și nu obturează zona vitrată a ferestrei astfel incat va puteti bucura integral de lumina ferestrei.
 • Rulourile oferă clădirii un design aparte, prin proiectarea unui covor de lumină în zona ferestrei.
 • Finisajele sunt estetice, minimaliste, fără șuruburi sau nite.

Corespondenta intre inaltimea casetei si inaltimea maxima a ruloului:

Măsurători rulouri exterioare cu casetă tencuibilă

 • ESTE recomandat ca masuratorile sa fie efectuate de un specialist – deoarece sunt mai multe variante de masuratoare/montaj si cazuri atipice.
Contactează-ne

Solicită ofertă

Solicită acum o ofertă de preț din partea unui specialist SmartFenster. Obține fară efort și fară obligații prețul exact pentru cele mai durabile jaluzele.
Contactează-ne
Vezi Locația

Vizitează showroom-ul

Vizitează-ne în showroom pentru a studia împreună variantele și materialele disponibile. Consultanții noștri de vânzări te vor ajuta să faci cea mai bună alegere pentru casa ta.
Vezi Locația