Produsele comandate pe site-ul jaluzele-plase.ro sunt disponibile pentru comenzi pe tot teritoriul României. Livrarea se poate face și prin curierat rapid.

Produsele executate conform dimensiunilor furnizate de dumneavoastra sunt realizate pe comandă și au un termen de executie de 10-15 zile lucratoare, Produsele ce nu necesita personalizare a dimensiunilor sau a culorilor au un termen de plecare din depozit 1 si 5 zile lucratoare.

În plus, se pot adăuga alte 3-4 zile lucrătoare pentru manipulare și livrare. De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.

Orar livrare

Prin curierat, comenzile onorate de curier vor fi livrate de Luni până Vineri între orele 9:00-18:00 la adresa menționată în comandă. La cerere, curierul poate face livrări și Sâmbăta. Zilele de weekend și sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucrătoare. Odată plasat produsul în responsabilitatea firmei de curierat, SMART FENSTER SRL nu își asumă întârzierile ce pot interveni pe parcurs.

Costuri

Taxa de transport pentru zona București-Ilfov este de 30 lei. Aceasta va fi inclusă în factura emisă de SMART FENSTER SRL și se va regasi în totalul de plată, potrivit email-ului de confirmare al comenzii.
Pentru comenzile efectuate pentru restul țării costul de transport va fi calculat de către firma de curierat și fi achitat către livrator în momentul recepției comenzii.

Primirea coletului

Destinatarul va primi coletul pe bază de semnătură. La primirea acestuia este recomandat ca produsele să fie verificate și refuzate în cazul în care nu corespund comenzii inițiale sau sunt deteriorate.

Retururi

În cazul în care comanda trebuie anulată înainte de livrare, te rugăm să ne contactezi la adresa de email office@smartfenster.ro pentru a analiza starea comenzii. Dacă aceasta nu a fost înca trimisă spre producție, solicitarea poate fi onorată. În caz contrar, ne rezervam dreptul de a reține suma și a continua livrarea produselor. În cazul în care comanda a fost deja livrată, consultă secțiunea Politica de retur pentru mai multe detalii.

Solicitările repetate de retur de către același client sunt considerate abuz.