Plase de insecte glisante

Calculator pret

Latime (cm)

Inaltime (cm)

Material


IMPORTANT – dacă doriți cost de măsurătoare la locație – suplimentar 200 lei!
Pentru o masuratoare corecta asigura-te ca ai verificat instructiunile de masurare din partea de jos a paginii!

Vrei să ne auzim pentru mai multe detalii?
Sună-ne pentru oferta la numărul:
0751 100 935

 • Plasa noastră glisantă este concepută pentru a se potrivi perfect în spațiul tău. Funcționează ușor pe propriul sistem de șine, acționat de un set de role. Această plasă glisantă necesită spațiu dublu pentru deschidere.

Caracteristici plase de insecte glisante

 • Profilul plasei este realizat din aluminiu extrudat, asigurând durabilitate și longevitate.
 • Dimensiunile sale sunt următoarele:
  – Deschidere într-un canat: 1,3 cm lățime;
  – Deschidere în 2 sau 3 canate: 2,6 cm lățime;
  – Înălțime: 3,4 cm;
 • Alege din gama de culori: alb, maro închis (RAL 8019), stejar auriu, nuc, gri antracit (RAL 7016) și argintiu. Cadrul din aluminiu poate fi vopsit la comandă în orice culoare RAL sau laminat în orice cod Renolit pentru un cost suplimentar. Poți explora gama noastră completă de culori AICI.
 • Plasa este realizată dintr-o combinație de fibră de sticlă, carbon și PVC. Plasa de glisare funcționează fără probleme cu role cauciucate și rulmenți pe șină într-un canat, sau mai multe.
 • Siguranța este o prioritate – plasa dispune de opritoare anti-șoc pentru a preveni desprinderea accidentală a părții mobile de pe șină. Plasa se închide etanș cu ajutorul unor perii, iar profilul cadrului este tăiat la un unghi de 45 de grade.
 • Plasa noastră de țânțari glisantă oferă protecție atât împotriva insectelor, cât și a impurităților din aer precum praful și polenul, aduse de vânt.
 • Pentru beneficii suplimentare, poți opta pentru sita Perfect View (oferă transparență și luminozitate îmbunătățite) sau sita Pets Screen (mai rezistentă la deteriorare), pentru un suplimentar.
 • Pentru detalii și oferte, sună la numărul 0751.100.935,
  disponibil și pe WhatsApp.

Dimensiuni recomandate pentru plase de insecte glisante

 • Dimensiuni maxime:
   – 600 cm lățime și 230 cm înălțime, foi glisante realizabile din 3-4 canate.
 • Dimensiunile maxime pentru o ușă mobilă sunt de 110 cm in latime si 280 cm in inaltime. Dacă mânerul ușii este pe exterior, este necesar un profil distanțier pentru a ține plasa departe de mâner. Fără acest cadru, plasa nu se poate închide corect, deoarece s-ar ciocni cu mânerul exterior al ușii.

Măsurători și montaje plase de insecte glisante

 • Oferim servicii complete de măsurare și instalare pentru plasele noastre glisante. O măsurătoare orientativă poate fi obținută prin măsurarea exteriorului tocului ferestrei în două locuri, atât în lățime, cât și în înălțime – alegem măsura mai mică ca dimensiune finală pentru producție.
 • Instalarea se face prin găurire în cadrul ferestrei; ghidajul plasei este fixat de rama ferestrei cu ajutorul șuruburilor. Atenție: trebuie să existe un minim de 5 cm disponibil pe exteriorul tâmplăriei pentru o instalare corectă.
 • Situațiile atipice pot duce la erori de măsurare din cauza tipului de rama ferestrei, a deschiderilor, a construcției pervazului sau a metodei de atașare. Prin urmare, recomandăm alegerea serviciilor noastre profesionale de măsurare și instalare.

Întreținere plase de insecte glisante

 • Se recomandă întreținerea regulată a plaselor. Ghidajul (șina interioară) poate fi ușor aspirat, în timp ce plasa poate fi spălată cu apă caldă și un burete.
Contactează-ne

Solicită ofertă

Solicită acum o ofertă de preț din partea unui specialist SmartFenster. Obține fară efort și fară obligații prețul exact pentru cele mai durabile jaluzele.
Contactează-ne
Vezi Locația

Vizitează showroom-ul

Vizitează-ne în showroom pentru a studia împreună variantele și materialele disponibile. Consultanții noștri de vânzări te vor ajuta să faci cea mai bună alegere pentru casa ta.
Vezi Locația