Plase de insecte fixe Slim Smart

Calculator pret

Latime (cm)

Inaltime (cm)

Material


IMPORTANT – dacă doriți cost de măsurătoare la locație – suplimentar 200 lei!
Pentru o masuratoare corecta asigura-te ca ai verificat instructiunile de masurare din partea de jos a paginii!

Vrei să ne auzim pentru mai multe detalii?
Sună-ne pentru oferta la numărul:
0751 100 935

 • Plasele Slim Smart reprezintă opțiunea ideală pentru ferestrele care au deja rulouri exterioare montate sau pentru locuințele în care învelișul termic a îngropat ferestrelor termopan în structura exterioară, ceea ce face dificilă instalarea altor tipuri de plase împotriva insectelor. De asemenea, aceste plase pot fi realizate la dimensiuni mai mari, de până la 180 cm pe 180 cm.
 • Plasele Slim Smart sunt extrem de ușor de instalat, fără a necesita găurirea tâmplăriei sau cunoștințe tehnice avansate. Acestea se montează prin simpla fixare a celor patru cleme între toc și cadrul mobil al ferestrei. Plasa se fixează prin apăsarea periei în spațiul ferestrei, iar cadrul mobil poate fi închis peste plasă fără a afecta garnitura tâmplăriei.
 • Plasele Slim Smart se potrivesc la majoritatea tâmplăriilor din PVC, precum Salamander, Rehau, Gealan, Deceuninck, Veka, și altele.

Caracteristici plase de insecte fixe Slim Smart

 • Profilul plaselor este confecționat din aluminiu extrudat, ceea ce le conferă o rezistență excelentă.
 • Dimensiunile sunt: 3.1 cm lățime exterioară, 1.1 cm lățime vizibilă din interior și 0.5 cm grosime.
 • Profilele sunt echipate cu perie în jurul lor.
 • Culorile disponibile includ alb, maro închis (cod RAL 8019), stejar auriu, nuc, gri antracit (cod RAL 7016).
 • Rama este vopsită cu câmp electrostatic, asigurând o rezistență excelentă la razele solare (UV). De asemenea, rama de aluminiu poate fi vopsită în orice altă culoare din gama RAL contra cost. Poți consulta gama completă de culori pe site-ul nostru AICI.
 • Plasa este de culoare gri închisă și este realizată din fibră de sticlă, carbon și PVC.
 • Accesoriile, cum ar fi colțarii (care sunt ascunși) și clemele de închidere, sunt fabricate din plastic.
 • Culorile disponibile pentru colțari includ alb, maro închis (cod RAL 8019), maro deschis (cod RAL 8014) și gri antracit (cod RAL 7016).
 • Culorile disponibile pentru cleme includ alb, maro închis (cod RAL 8019) și maro deschis (cod Ral 8014).
 • Peria este de culoare neagră, iar garnitura de fixare a sitei (chederul) este, de asemenea, de culoare neagră.
 • Plasa de țânțari Slim Smart este prevăzută cu patru colțari, garnitura de susținere a sitei și patru clipsuri de fixare în interiorul tâmplăriei din PVC (între toc și cadrul mobil), asigurând etanșeitatea termopanelului. Comparativ cu plasele slim obișnuite, plasele Slim Smart dispun de o buza de aluminiu mai lată, care acoperă eficient termopanul în exterior. Aceste plase sunt recomandate pentru ferestrele cu tâmplărie din PVC, asigurând protecție împotriva insectelor, impurităților, prafului și polenului purtat de vânt.

Pentru un cost suplimentar, poți alege plasa Perfect View, cu transparență și luminozitate mai mare, sau plasa Pets Screen, mai rezistentă la deteriorarea dacă aveți animale de companie.
Pentru mai multe detalii și oferte, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon 0751.100.935, disponibil și pe WhatsApp.

Dimensiuni recomandate pentru plase de insecte fixe Slim Smart

 • Oferim garanție pentru plasele Slim Smart cu dimensiuni de până la 180 cm lungime și 180 cm înălțime. Pentru dimensiuni mai mari, recomandăm alte tipuri de plase împotriva insectelor.
 • Ne poți contacta la numărul 0751.100.935, disponibil și pe WhatsApp, pentru mai multe detalii.

Măsurători și montaje plase de insecte fixe Slim Smart

 • Oferim servicii complete de măsurare și montaj pentru plasele Slim Smart. Măsurarea aproximativă a unei plase Slim Smart se face măsurând deschiderea ferestrei – sau golul – când aceasta este complet deschisă spre exterior.
 • Montajul și demontarea sunt foarte simple: plasa trebuie așezată în deschiderea tâmplăriei, iar fixarea se realizează prin rotirea clemelor de susținere, fără a necesita găurire.
 • Există situații excepționale în care erori de măsurare pot apărea din cauza tipului de tâmplărie sau a deschiderilor. De aceea, recomandăm alegerea serviciilor noastre de măsurare și montaj profesionale.

Întreținere plase de insecte fixe Slim Smart

 • Recomandăm curățarea plaselor fiecare 2-3 luni pentru eliminarea prafului și a impurităților care le pot deteriora. Sita poate fi curățată cu o perie moale, iar rama va fi ștearsă cu o cârpă umedă.
Contactează-ne

Solicită ofertă

Solicită acum o ofertă de preț din partea unui specialist SmartFenster. Obține fară efort și fară obligații prețul exact pentru cele mai durabile jaluzele.
Contactează-ne
Vezi Locația

Vizitează showroom-ul

Vizitează-ne în showroom pentru a studia împreună variantele și materialele disponibile. Consultanții noștri de vânzări te vor ajuta să faci cea mai bună alegere pentru casa ta.
Vezi Locația